• Bosh sahifa > Производи > Vitamin va amino kislotalar > Amino kislotasi
  Л -од спарозне киселине

  Л -од спарозне киселине

  Ако тражите најбоље органско, 100% чисто, а природа л-од спарозне киселине из ГМП фабрике, или ако сте у потрази за Кину од л-спарозне киселине произвођача, слободно се обратите Нутрагреенлифе биотехнологији, увек могућности смо да вам понудимо висококвалитетне масовног л-од спарозне киселине у добру цијену...

  Ако тражите најбоље органско, 100% чисто, а природа л-од спарозне киселине из ГМП фабрике, или ако сте у потрази за Кину од л-спарозне киселине произвођача, слободно се обратите Нутрагреенлифе биотехнологији, увек могућности смо да вам понудимо висококвалитетне масовног л-од спарозне киселине у добру цијену. Добродошли на велико производима од нас.

  СПЕЦИФИКАЦИЈА

  Име робе широке потрошње Л -од спарозне киселине
  Изглед Без мириса да бели кристални прах, није од суштинског значаја људског тела амино киселина. Природни л-од спарозне киселина постоји у врсте зоолошкој и ботанику протеина, високе количине које се налазе у репе у сирупу.
  Ваљ рад 98.5%~101.0%
  Спецификација АЈИ97 /ФЦЦВ /УСП30
  Л -од спарозне киселине
  ДЛ -од спарозне киселине
  Д -од спарозне киселине
  Натријум Л-аспартате
  Калијум Л-аспартате
  Магнезијум Л-аспартате
  Калцијум Л-аспартате
  Натријум ДЛ-аспартате
  Калијум ДЛ-аспартате
  Магнезијум ДЛ-аспартате
  Калцијум ДЛ-аспартате
  Молекуларна Формула Ц4Х7НО4
  Молекуларна тежина 133.10
  ЦАС не 56-84-8

  УПОТРЕБА

  Име производа Л -од спарозне киселине
  Употреба Л — од спарозне киселине је врста важна природна амино киселина. Индустрија се углавном користи као лекове за болести срца, функција јетре катализатора, амонијак протуотров и замор елиминисање медицамент и једну компоненту аминокиселина трансфузију. То може да се користи као биолољки и хемик реагенс "," култура Средњи"и" органска синтетицка средњи. Или користи као нови агент хране, додатак је материјал од АПМ, и исхрану у напитак.

  Дозу 200мг / дневно
  Упозорење Нико није  Bilan bog'liq mahsulotlar
  [[ProDetailSubTitle2]]

  Oldingi: Лецитин

  Keyingi2: Даидзеин