• Bosh sahifa > Производи > Vitamin va amino kislotalar > Amino kislotasi
  Л-те

  Л-те

  Ако тражите најбоље органско, 100% чисто, а природа л-те из ГМП фабрике, или уколико сте у потрази за Кину л-те, л те неспособност да се раствори произвођача, слободно се обратите Нутрагреенлифе биотехнологији, увек могућности смо да вам понудимо висококвалитетне масовног л-те...

  Ако тражите најбоље органско, 100% чисто, а природа л-те из ГМП фабрике, или уколико сте у потрази за Кину л-те, л те неспособност да се раствори произвођача, слободно се обратите Нутрагреенлифе биотехнологији, увек прилици смо понудити вам висококвалитетне масовног л-те на добру цијену. Добродошли на велико производима од нас.

  СПЕЦИФИКАЦИЈА

  Име производаТеИзгледКристална бели прах
  ЦАС бр.153-94-6Тежина Молецуар204.23
  ЕИНЕЦС205-819-9Молецуалр ФормулаЦ11Х12Н2О2
  Рок трајања2 годинеТест методаХПЛЦ
  Тачке топљења282-285ºЦВеличина иестица100 % пролаз 80 мрежица
  Име добављачаXиан Ронгсхенг биотехнологији Цо., ЛтдЗа цертификацијуКољер , СГС ГМП, ФДА, ИСО, МСДС

  УПОТРЕБА

  Име производаЈа - те
  УпотребаЛ -те је од суштинског значаја аминокиселину и наставља да се користи као за исхрану. То експерти позитивне ефекте на промоцији раста и санацији хистиоцyте. Она нуди исхрана за организам да повећа капацитет имун, и подешавање секрецију ензима и хормона организма. Користи се и за транспорт друге нутриментс и за детоксикацију.
  С обзиром на те игра кључну улогу у раст перформанси и феед ефикасност Л-те се препоручује за додавање Л-те у дијети да постигнете равнотежу оптималне амино киселине и испуни захтев за која се лако вари Л-те животиња, посебно прасижи, крма ~ е и живине и сл.

  Дозу200мг / дневно
  УпозорењеНико није


  Bilan bog'liq mahsulotlar
  [[ProDetailSubTitle2]]